24 Nisan Salı günü gerçekleştirdiğimiz T.C. Kalkınma Bakanlığı Bakanımız Sayın Lütfi Elvan Bey'i Erdemli Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu ve Meclisi olarak ziyaret ettik. Erdemli'miz için başlıca talep ettiğimiz konuların başında.

*Erdemli Çevre Yolunun Işıklandırılması.
*Tapu Caddesi , D-400 Karayolunun noktasına kavşak yapılmasını noktasında hemfikir olduk ve karayollarına gerekli talimatları vereceğini ifade etti.
* Ayrıca yayala yolu için 10 milyon nakit tahsisi yapıldığı ve inşaata hemen başlanağını söyledi.
* Otobanın Temmuz ayında ihale yapılacağını bu yıl içinde yapımına başlanacağını,
*Kargıpınarına yapılan Köprülü Kavşak projesinin yaz sezonu sonu Tömük kavşağında da yapımına başlanacağını konusunda gerekli talimatlar verildi.

Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Orhan Sarı