Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine her anlamda profesyonel bir hizmet sunmak için yenilenmeye ve sürekli kendini geliştirmeye devam etmektedir.

Bu amaçla üyelerimize daha iyi hizmet verebilmek adına, daha işlevsel ve aranılan bilgiye en hızlı ve kolay biçimde ulaşılabilmeleri için yenilenen web sayfamızda Haziran ayı itibariyle yeni bir hizmet daha başlamıştır. Online Aidat Ödeme ve Borç Sorgulama İşlemleri başlığı altında üyelerimiz borç bilgilerini sorgulayabilecek, geçmiş ve güncel tüm aidat borçlarını kredi kartları ile 7/24 istedikleri yerden güvenli bir şekilde ödeyebileceklerdir.

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi  “Göreve geldiğimiz günden bu yana Odamızın sunmuş olduğu hizmet kalitesini ve üye memnuniyetini arttırmak için çalışıyoruz. Odamız üyelerinin aidat borçlarını sorgulayabilecekleri ve istedikleri anda kredi kartları ile online olarak ödeme imkanı bulabilecekleri sistem faaliyete geçmiştir. Böylece üyelerimiz zaman kaybı yaşamadan, istedikleri gün ve saatte ödemelerini yapabileceklerdir. Üyelerimiz için son derece güvenli ve kolaylık sağlayacak bu hizmetin başlamasından son derece memnunuz” dedi.